VARFÖR GILLAR KLIMATSKEPTIKER VERSALER?

Undrar man i en artikel i the Guardian, men ger tyvärr inget svar på just den frågan. Däremot berättar de om ett tilläggsprogram som man kan skaffa till sin iPhone och som ger en argumentkatalog med de s.k. skeptikernas argument och hur de kan bemötas. Sammanställningen är gjord av en forskare från Australien, John Cook, som gör en sida kallad Skeptical Science.

I artikeln säger man att iPhone-programmet är användbart bl.a. på fester när man fastnat i en diskussion med en upprörd “klimatförnekare”. Man ger dem telefonen och fortsätter själv till baren! En utmärkt idé - Nokia och Ericsson kom igen!

 

Teknikupphandlingen har flyttat till Indien!

En gÄng en svensk paradgren nÀr det gÀllde effektivare energianvÀndning men pÄ senare tid med pÄtaglig andnöd.

SÄ mycket trevligare dÄ att se att det fortfarande fungerar men i Indien! EESL Àr numera ett vÀrldsledande företag som bÄde gjort LED ekonomiskt överkomliga genom storskaliga upphandlingar och nu ger de sig pÄ elbilar och laddningsstolpar.

Och visst har de vissa fördelar i Indien genom sin enorma marknad. Men de tar ocksÄ för sig mer genom att etablera sig i Storbritannien och Malaysia! Om ni vill veta mer sÄ berÀttar deras chef Saurabh Kumar i ett IEA DSM University webinarium den 28 september kl 15-16 (http://www.ieadsm.org/dsm-university/)

Läs mer

Månadsindelade arkiv